Pimp my Carpet

CONDITII DE PARTICIPARE:
In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, cu varsta peste 18 ani, cu exceptia angajatilor PROGES, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs este necesar sa completati formularul concursului Pimp your Carpet de pe adresa web www.proges.ro sau accesand linkul direct www.proges.ro/pimp-my-carpet.php
Inscrierea in concurs se face prin completarea cu date corecte a tuturor campurilor forumularului destinat concursului. Cerinta principala este incarcarea unei fotografii care sa contina o "reconditionare" creativa a covorului dumneavoastra.

Atentie!
Nu se vor lua in considerare pozele prelucrate in totalitate cu ajutorul programelor de editare foto (ex. Ilustrator, Photoshop, etc), asadar trebuie realmente sa va decorati covorul.
Nu se vor considera valide pozele care nu apartin ca drepturi de autor utilizatorului care le-a inscris.
Sunt valide doar pozele incarcate in perioada 05.10.2011 – 04.11.2011


DESEMNAREA CASTIGATORULUI:
Castigatorii premiilor vor fi alesi in functie de originalitate – cu cat esti mai creativ in  decorarea covorului, cu atat ai sanse mai mari sa castigi.
Desemnarea  castigatorilor va fi efectuata pe baza a doua criterii: pe de o parte votul publicului, pe de alta parte opinia unui juriu format din reprezentanti ai companiei Proges.
Publicul va putea vota doar dupa finalizarea inscrierilor, in perioada 05.11.2011 - 10.11.2011, exclusiv pe website-ul Proges, in sectiunea dedicata concursului.
Decizia finala va apartine 50% juriului, 50% voturilor venite din partea publicului.
Rezultatele vor fi ulterior anuntate atat pe website-ul Proges cat si pe pagina de facebook in data de 11 noiembrie 2011.

PREMIU:

  • LOCUL I : un covor la alegere din gama Joy – Arte Espina (* va fi pe dimensiunea de 90x160)
  • LOCUL II: covor la alegere din gama Super Shaggy (* va fi pe dimensiunea de 80x150)
  • LOCUL III: covor de intrare din gama Ruco

Nu se acorda contravaloarea  premiilor.

DREPTURILE DE AUTOR:
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini cu drepturi de autor pe www.proges.ro.
Concurentul trebuie sa fie autorul imaginii inscrise in concurs, vor fi descalificati cei care publica imagini copiate de pe internet.
Imaginile publicate trebuie sa respecte o minima decenta, vor fi sterse imaginile obscene, morbide, sau alt gen de imagini care promoveaza violenta.
Inscrierea in concurs implica acordul ca fotografiile postate in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre firma PROGES in toate materialele aferente campaniei.

CONTACT:
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs va rugam sa ne scrieti la office@proges.ro

CLAUZE FINALE:

Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant la acest concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului sau limbaj neadecvat.
Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de Concurs si ca le accepta.
Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania si va fi facut public pe site-ul www.proges.ro.  Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea lor online.