I Love Proges

CONDITII DE PARTICIPARE CONCURS „I LOVE PROGES”:
In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia angajatilor PROGES, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.

INSCRIERE:

Pentru a participa la concurs trebuie doar sa mergi in oricare din magazinele Proges, sa iti lasi datele de contact (adresa, numar de telefon, adresa de mail) si vei primi in schimb un sticker cu “I LOVE PROGES” – se poate opta pentru una sau ambele din cele doua variante: dimensiune 20x20 cm – pentru geamuri sau dimensiune 10x10 cm pentru masini.
Tot ce trebuie sa faci este ca in perioada 21 noiembrie 2011 – 20 ianuarie 2012 sa lipesti stickerul “I LOVE PROGES” pe geamul casei tale sau pe masina, apoi asteapta vizita/intalnirea cu reprezentatul Proges, si poti castiga vouchere Proges in valoare de 1.000 de lei plus multe alte premii surpriza.

Atentie!
Stickerele vor putea fi luate doar in urma completarii datelor de contact in magazine.
Timp de  45 de zile lucratoare, in perioada 21 noiembrie – 20 ianuarie 2012, de luni pana vineri in intervalul orar 12:00 – 14:00, reprezentatii Proges vor fi pe teren in cautarea stickerelor I LOVE PROGES.


DESEMNAREA CASTIGATORULUI:
In fiecare saptamana din perioada 21 noiembrie 2011 – 20 ianuarie 2012, se vor premia cate doi castigatori.
Daca reprezentatul Proges a batut la usa ta si ai lipit pe geam stickerul „I LOVE PROGES”, atunci vei castiga automat voucherul Proges in valoare de 1.000 de lei.
De asemnea, daca esti vazut in trafic avand stickerul Proges lipit pe masina, atunci automat vei castiga un cadou supriza marca PROGES.

DREPTURILE DE AUTOR:
Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini cu drepturi de autor pe www.proges.ro.
Inscrierea in concurs implica acordul ca fotografiile postate de catre reprezentatii Proges cu dovada participarii dumneavoastra, sa poata fi expuse si utilizate de catre firma PROGES in toate materialele aferente campaniei.

CONTACT:
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs va rugam sa ne scrieti la info@proges.ro

CLAUZE FINALE:
Organizatorii isi rezerva dreptul de a descalifica orice participant la acest concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.
Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de Concurs si ca le accepta.
Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania si va fi facut public pe site-ul www.proges.ro.  Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea lor online.