Dragobete

Regulament

1. Organizator

Concursul este organizat și desfășurat de SC PROGES S.R.L. (denumită în continuare Organizator), societate comercială din România, cu sediul in Str. Nufăruluiu, Nr. 90 Oradea, județul Bihor, având Codul Unic de Înregistrare RO6534725. Prin simpla înscriere, participanții la Concurs sunt de acord să respecte termenii și condițiile Regulamentului Oficial al Concursului, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare Regulament Oficial).

Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public prin afișarea pe site-ul www.proges.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a îmbunătăți sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca orice astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea modificărilor pe site-ul www.proges.ro.

Pentru informații adiționale cu privire la Regulamentul Oficial ori Concurs, participanții pot trimite întrebările lor la info@proges.ro.

2. Tema Concursului

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să publice o singură fotografie care trebuie să reprezinte un portret/poza de cuplu sau poza persoanei iubite.

3. Descriere Concurs

Pentru a participa la concurs este necesar să completați cu o adresă de email validă, cat și nume și prenume reale. Cu ajutorul unei aplicații existente pe site-ul www.proges.ro, se va încărca respectiva fotografie  de cuplu sau doar cu persoana iubită, fotografie în care va aparea și logo-ul Proges. Odată încărcată, poza va fi afișată pe site pentru a putea fi votată de către vizitatorii site-ului Proges.ro. Pentru dublarea șanselor, publica-ți poza și  pe wall-ul Proges de pe Facebook, deoarece pentru alegerea finaliștilor vor fi luați în calcul și cei care au postat pozele pe Facebook.

4. Perioada și mediul de desfășurare ale concursului

Concursul este organizat și se va desfașura pe Internet, pe pagina de Facebook Proges și pe www.proges.ro în perioada 10 - 24 februarie 2012.

5. Condiții de participare la concurs

În concurs se poate Înscrie orice cetățean român, cu excepția angajaților PROGES, precum și a altor persoane asociate concursului.

6. Desemnarea câștigătorilor

Participanții pot să își încarce poza pentru concursul " Share-uiesti si castigi " pe pagina companiei până pe 24 februarie 2011, ora 12:00 p.m. Dintre pozele care au strâns peste 50 voturi pe site-ul www.proges.ro sau 50 de like-uri pe pagina companiei, vor fi alese 50 de persoane, în mod aleatoriu, prin intermediul programului random.org.Dintre acestea, Un juriu alcătuit din reprezentanți Proges vor vota un numar de 30 de poze castigatoare.

7. Premii

Premiile constau în produse pentru amenajări interioare și produse promoționale PROGES:
Premiul 1 x 10 câștigători: covoare PROGES (selectate de catre organizator, de dimensiune minim 106x203 cm)
Premiul 2 x 10 câștigători: covorașe intrare PROGES
Premiul 3 X 10 câștigători: produse promoționale PROGES
Premierea va avea loc în data de 24 februarie 2012. Câștigătorii premiilor vor fi notificați prin intermediul site-ului www.proges.ro. Lista câștigătorilor va fi postată atât pe site-ul companiei cât și pe pagina acesteia de facebook.

8. Descalificări

Vor fi descalificați automat toți acei membri care vor avea tentative de fraudare a concursului și cei care folosesc imagini indecente sau asupra cărora nu au drepturi de autor.

9. Confidențialitatea datelor personale

Conform legislației în vigoare, Organizatorul are obligația de a face publice numele câștigătorilor și premiile acordate acestora numai în scopurile acestui concurs. Participanții își vor exprima acordul pentru procesarea datelor personale de către Organizator într-o manieră legală și numai în scopurile prezentului concurs.

De asemenea, Organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea asupra datelor personale ale participanților și să nu le dezvăluie unei terțe părți fără consimțămantul participanților, cu excepția cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta prezentul Regulament Oficial și a legilor în vigoare.