Masuratori Gratuite

Proges se angajează să va ofere servicii complete, din momentul în care decideţi că aveţi nevoie de parchet nou pana in clipa când vă puteti bucura sa pasiti pe el.

Suntem încântaţi sa va putem oferi posibilitatea de a beneficia de serviciul nostru de masuratori gratuite, chiar la dumneavoastra acasa. Pentru orice operatiune de masurare si intocmire a necesarului chiar la locul viitorului montaj, se percepe un cost de 1 leu/mp (orice deplasare va fi considerate minim 50 lei). Costul generat de aceasta operatiune va fi dedus integral din costul marfii achizitionate (se aplica doar la achizitia de produse care nu sunt la promotie, cu valoarea totala de minim 500 lei).

Astfel va vom asigura ca veti obtine cel mai bun prêt si un minim de pierderi – desigur impreuna garantia celor mai bune produse. Mai multe informatii puteti solicita la adresa de mail online@proges.ro Pentru a putea stabili o intalnire la dumneavoastra acasa cu unul din specialistii noastri, va rugam completati formularul de mai jos

Programare masuratori

Sunt de acord cu termenii si conditiile furnizarii datelor cu caracter personal, numarul de telefon si adresa de e-mail urmand a fi folosite doar pentru procesarea comenzii si informarea clientului in legatura cu stadiul acesteia sau contactarea clientului si oferirea detaliilor sau informatiilor solicitate in legatura cu produsele sau serviciile oferite iar adresa pentru livrarea produselor. Toate aceste date cu caracter personal vor fi folosite exclusiv in aceste scopuri, in caz de inactivitate a contului sau neutilizare ulterioara a lor pentru o perioada mai mare de doi ani, contul urmand a fi dezactivat si toate datele sterse.

Hol
Livingroom
Bucatarie
Dormitor
Scari
Sufragerie
Mocheta
Parchet laminat
Parchet Triplustratificat
Parchet masiv