Masuratori Gratuite

Proges se angajează să va ofere servicii complete, din momentul în care decideţi că aveţi nevoie de parchet nou pana in clipa când vă puteti bucura sa pasiti pe el.

Suntem încântaţi sa va putem oferi posibilitatea de a beneficia de serviciul nostru de masuratori gratuite, chiar la dumneavoastra acasa. Pentru orice operatiune de masurare si intocmire a necesarului chiar la locul viitorului montaj, se percepe un cost de 1 leu/mp (orice deplasare va fi considerate minim 50 lei). Costul generat de aceasta operatiune va fi dedus integral din costul marfii achizitionate (se aplica doar la achizitia de produse care nu sunt la promotie, cu valoarea totala de minim 500 lei).

Astfel va vom asigura ca veti obtine cel mai bun prêt si un minim de pierderi – desigur impreuna garantia celor mai bune produse. Mai multe informatii puteti solicita la adresa de mail online@proges.ro Pentru a putea stabili o intalnire la dumneavoastra acasa cu unul din specialistii noastri, va rugam completati formularul de mai jos

Programare masuratori

Hol
Livingroom
Bucatarie
Dormitor
Scari
Sufragerie
Mocheta
Parchet laminat
Parchet Triplustratificat
Parchet masiv