Camera de Craciun Regulament

1. Organizator
Concursul este organizat si desfasurat de SC PROGES S.R.L. (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Nufaruluiu, Nr. 90 Oradea, judetul Bihor, avand Codul Unic de Inregistrare RO6534725. Prin simpla participare, participantii la Concurs sunt de acord sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin publicarea pe site-ul www.proges.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea modificarilor pe site-ul www.proges.ro.

Pentru informatii aditionale cu privire la Regulamentul Oficial ori Concurs participantii pot trimite intrebarile lor la info@proges.ro.

2. Tema Concursului
Pentru a se inscrie in concurs participantii trebuie sa publice o singura fotografie personala, avand ca tema "Camera de Craciun"; pentru a se inscrie in tema concursului imaginea publicata trebuie sa prezinte o camera decorata pentru Craciun.

3. Descriere Concurs
Pentru a participa la concurs este necesar să completați cu o adresă de email validă, cat și nume și prenume reale pe site-ul www.proges.ro. Cu ajutorul unei aplicații existente pe site-ul www.proges.ro, se va încărca respectiva fotografie în care va aparea și logo-ul Proges. Odată încărcată, poza va fi afișată pe site pentru a putea fi votată de către vizitatorii site-ului Proges.ro. Pentru dublarea șanselor, publica-ți poza și pe wall-ul Proges de pe Facebook, deoarece pentru alegerea finaliștilor vor fi luați în calcul și cei care au postat pozele pe Facebook

4. Perioada si mediul de desfasurare ale concursului
Concursul este organizat si se va desfasura pe pag www.proges.ro, precum si pe pagina de de facebook Proges https://www.facebook.com/Proges.Romania?ref=hl , in perioada 02 decembrie - 23 decembrie 2013.

5. Conditii de participare la concurs
In concurs se poate inscrie orice cetatean roman, cu exceptia angajatilor PROGES, precum si a altor persoane asociate concursului.

6. Premii&desemnare castigatori
Participanții pot să își încarce poza pentru concursul "Camera de Craciun" pe pagina companiei până pe 23.12, ora 12:00 a.m. Dintre pozele care au strâns peste 50 voturi pe site-ul www.proges.ro sau 50 de like-uri pe pagina companiei, vor fi alesi 50 de persoane, în mod aleatoriu, prin intermediul programului random.org. Din lista finala furnizata de random.org, un juriu alcatuit din reprezentati Proges va alege castigatorii finali.

Premiile constau in produse pentru amenajari interioare la alegere, in valoare de:
Locul 1: Covor din gama Luxury Shaggy, la alegere (dimensiunea 80x150)
Locul 2: Fototapet la alegere - pana in valoarea de 289,99
Locul 3: Decosticker la alegere – pana in valoarea de 169,99 lei
X3 mentiuni -> seturi obiecte deco

Premierea va avea loc in data de 24 decembrie 2013. Castigatorii premiilor vor fi notificati prin intermediul site-ului www.proges.ro si prin intemediul unui email trimis de organizator pe adresa furnizata de participant. Lista castigatorilor va fi postata de asemenea pe site.

7. Descalificari
Vor fi descalificati automat toti acei membri care vor avea tentative de fraudare a concursului sau care nu respecta regulamentul concursului.

8. Confidentialitatea datelor personale
Conform legislatiei in vigoare, Organizatorul are obligatia de a face publice numele castigatorilor si premiile acordate acestora numai in scopurile acestui concurs. Participantii isi vor exprima acordul pentru procesarea datelor personale de catre Organizatori intr-o maniera legala si numai in scopurile prezentului concurs.

De asemenea, Organizatorii se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra datelor personale ale participantilor si sa nu le dezvaluie unei terte parti fara consimtamantul participantilor, cu exceptia cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta prezentul Regulament Oficial si a legilor in vigoare.