Profil sub structura WPC negru

Comanda Cumpara din Magazin

29,99 Lei/ml

Cantitate: ml
Total 1 ml = 29,99 Lei

Alege magazinul cel mai apropiat

Selecteaza din lista de mai jos locatia celor mai apropiate magazine Proges.

DATE TEHNICE

Lungime profil: 4000 mm
Latime profil: 50 mm
Grosime profil: 30 mm

DETALII


Disponibil la comanda

Substructura Relazzo este una din componentele importante ale sistemului de pavare Relazzo. Rehau nu recomanda si nu ofera garantie decat sistemelor de terase Relazzo unde se utilizeaza ca si substructura profilul Rehau.
Disponibil in 50x30x4000 mm, cu un singur decor: negru, profilul de substructura e alcatuit din acelasi material RAUWOOD (Wpc) ca si profilul de pardosea adica 50% lemn si 50% polypropilena.
E la fel de rezistent ca si profilul de pardosea la umezeala, mucegai, UV, si se contracta/dilata la fel ca si profilul de pardosea, deci are aceiasi durata de viata .
Cu toate acestea, profilul de substructura nu poate fi utilizat ca si structura portanta, acesta trebuie montat de fiecare data fie pe o placa de beton, fie pe o structura metalica care sa ofere rezistenta sistemului si in NICI UN caz nu se monteaza singur in aer intre doi suporti.
Utilizat conform instructiunilor de montaj, impreuna cu profilul de pardosea si montat la maxim 50 cm distanta unul de celalat, sistemul Relazzo si implicit substructura suporta o greutate ce cca 350 kg/mp.

Acum la promotie

Voal Alb Simplu

36,99 Lei /metru liniar

Perdea In Estelle Alb

49,99 Lei /metru liniar

opinia cumpărătorilor

Vă invităm să ne lăsați comentariile dumveavoastră despre acest produs folosind câmpurile de mai jos:

Nume:

E-mail:


*E-mailul dumneavoastră nu va fi afișat

Mesaj: