Proges RomaniaCum platesc

Poti alege sa platesti la livrare sau prin transfer bancar. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Virament bancar (ordin de plata) 

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru finalizarea comenzii, alege modalitatea de plata: "Virament bancar (ordin de plata)". La sfarsitul procesului de comanda se va genera automat o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar:

Informatii despre companie

Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email online@proges.ro sau prin fax la numarul +40259/406.291 

Plata numerar la livrare 

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Numerar cu plata la livrare".

* Mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata ale produselor puteti afla apeland numarul de telefon: 0373.303.002