Mocheta doar pentru copii

Camera piticilor e un spatiu important pentru toti membrii familiei, cei mici vor sa isi invite prietenii si colegii de gradinita ori scoala pentru o dupa amiaza jucausa, iar noi, cei mari suntem multimiti daca ei sunt mandri de cuibusorul lor.

Avem atat de multe de planificat cand vine vorba de camera copilului: culoarea peretilor, draperiile, mobilierul care trebuie sa fie si vesel si practic, cum le aranjam astfel incat sa avem cat mai mult spatiu de joaca, biroul ori spatiul creativ, pardoseala. Si aceasta din urma trebuie sa arate ca si cum ar fi desenat-o un copil, sa fie in acelesi timp calda ca si cum un parinte ar fi creat-o din grija pentru copilul sau.

Pornind de aici, doua variante de amenajare ne-au venit in minte: parchetul laminat Bambino si mocheta pentru copii Rally si Butterfly. Cum despre parchet am vorbit intr-un post anterior, va spunem acum cateva vorbe despre mocheta.

Mocheta Rally pune la picioarele copilului un orasel vesel, stradute pe care le va parcurge in graba cu masinutele preferate, casute si spatii verzi. Cel de-al doilea decor, mocheta Butterfly, se potriveste de minune in camera unei fetite, culori vesele si nelipsitul roz, flori si fluturasi. Ambele modele sunt rezistente la trafic, sau altfel spus la multe ore de joaca.

mocheta pentru copii Butterfly
Mocheta pentru copii Butterfly

 

mocheta pentru copii Rally
Mocheta pentru copii Rally


3 Responses to Mocheta doar pentru copii

 1. PADURARU MIRELA
  - October 27, 2008 Reply

  Ma intereseaza daca aceste modele de mocheta au si izolatie pe dedesubt. Se poate comanda si prin internet daca se specifica masuratorile camerei? Daca da, prin ce metoda se trimite la domiciliu ? Astept raspundul d-voastra pe adresa de mail. Mirela Paduraru 0728253209

 2. Proges
  - December 4, 2008 Reply

  Doamna Mirela, Ambele modele de mocheta au ca izolatie un strat de 3,5 mm de pasla. Nu pot fi comandate de pe internet, Proges.ro este un site de prezentare. Dar va asteptam in magazinele noastre, unde angajatii va vor spune care este necesarul de mocheta in functie de dimensiunile camereie si va pot oferi accesoriile necesare pentru montare. La aceasta pagina puteti afla mai multe despre magazinul din orasul dvs. multumim de vizita, Proges

 3. Mitrofan Elena
  - January 9, 2009 Reply

  Buna ziua, as dori sa cumpar mocheta Butterfly dar la magazinul din Deva nu o au pe stoc, de ce merge atat de greu aprovizionarea si cand o sa o pot gasi? Multumesc!

Leave a Reply