Accesorii Mocheta

Ordoneaza dupa pret: crescator / descrescator

ADEZIV MAPECRYL ECO 25KG

Mapecryl Eco este un adeziv in dispersie pentru mocheta, covor PVC omogen/eterogen, in dale sau suluri aplicate pe suport absorbant. Consum: 0,25-0,45 kg/mp.

380,00 Lei/buc

ADEZIV MAPECRYL ECO 5KG

Mapecryl Eco este un adeziv in dispersie pentru mocheta, covor PVC omogen/eterogen, in dale sau suluri aplicate pe suport absorbant. Consum: 0,25-0,45 kg/mp.

99,00 Lei/buc

Banda dublu adeziva 10 m

17,99 Lei/buc

Capat dreapta

Pentru ca mocheta să fie montată în condiţii optime în casa ta ai nevoie de unele elemente pentru fixare. Acest capăt se montează cu uşurinţă în capătul din dreapta al plintei pentru ...

2,50 Lei/buc

Capat stanga

Capetele pentru fixare sunt importante pentru montarea în condiţii optime a mochetei. Acest model se fixează în capătul din stânga şi asigură o montare reuşită a mochetei.

2,50 Lei/buc

Colt exterior

Coltul exterior este un accesoriu esenţial pentru fixarea mochetei în casa ta. Aceasta asigură o montare optimă şi creează un efect estetic elegant.

3,00 Lei/buc

Colt interior

Coltul interior are un rol important, anume acela de a fixa plinta pentru mocheta pe perete. Colţul interior asigură montarea în condiţii optime a mochetei tale.

3,00 Lei/buc

Covoras protector pentru pardoseli textile

Acest covor are rolul de a proteja textura pardoselilor textile împotriva uzurii intense. Este transparent şi nu intervine în decorul spaţiului tău interior.

109,99 Lei/buc

Cutit universal mare

2,99 Lei/buc

Izoterm 10mm (underlay mocheta)

IZOTERM 10mm este un strat de izolare termica si fonica pentru mocheta. Beneficii: - usor de taiat - grad ridicat de izolare fonica - rezistenta la presiune - grad ridicat de izolare ...

24,99 Lei/mp

Izoterm 5 mm (underlay mocheta)

IZOTERM 5mm este un strat de izolare termica si fonica pentru mocheta. Beneficii: - usor de taiat - grad ridicat de izolare fonica - rezistenta la presiune - grad ridicat de izolare ...

17,99 Lei/m2

Plinta Mocheta

Plinta pentru mochetă asigură montarea în condiţii optime a mochetei atât pentru cea profesională, cât şi pentru mocheta rezidenţială. Disponibilă în diverse culori, plinta pentru ...

12,99 Lei/buc.


18 rezultate

Filtreaza produsele

Toate produsele (18)